Autentificare

Avem 10 vizitatori și niciun membru online

Oferta de sanatate pentru membri de sindicat si familiile acestora

In atentia membrilor de sindicat!

Sanatatea angajatilor este motorul oricarei afaceri de succes!

Asigurarea privata de sanatate “GrupMED” ofera angajatilor companiei, dar si familiilor acestora, acces la servicii medicale complete in sistemul privat pentru: diagnosticare, tratament  ambulatoriu, spitalizare si recuperare.

Stiai ca asigurarea privata de sanatate se numara printre cele mai dorite beneficii extrasalariale?

Conform studiului Accace, remis catre Agerpres, în 2015, asigurarea privata de sanatate este printre cele mai dorite beneficii extrasalariale.  De aceea, angajatorii care ofera acest beneficiu, isi pot fideliza mai usor angajatii.

Asiguratul are libertatea de a alege clinica, dar si medicul unde vrea sa acceseze serviciile medicale. Reteaua de parteneri medicali este formata din clinici, laboratoare, centre de imagistica si radiologie, spitale, cu acoperire la nivel national.

Accesarea serviciilor  se face simplu! Asiguratul apeleaza, pentru programare, serviciul de call center dedicat, iar decontarea serviciilor se face direct catre clinca sau prin rambursarea costurilor, pentru cazurile tratate in afara retelei de parteneri medicali.

Asigurarea de viata si sanatate „GrupMED”  este destinata companiilor care doresc sa ofere angajatiilor sai accesul la servicii medicale de calitate.

Pachetele de servicii medicale pot fi structurate în functie de politica de fidelizare a companiei, precum si de bugetul sau domeniul de activitate al acesteia. 

Poti alege acoperire pentru servicii medicale in ambulatoriu, spitalizare si interventii chirurgicale, dar si preventie, recuperare sau monitorizarea bolilor cronice.

  • Call Center dedicat  pentru programarile in reteaua de parteneri medicali
  • Decontare directa in retea
  • Rambursarea costurilor pentru serviciile accesate in afara retelei
  • Pachet Ambulatoriu – consultatii medicale, analize de laborator, investigatii imagsitice - CT, RMN si multe altele.
  • Pachet Spitalizare si interventii chirurgicale – acoperire pentru spitalizarea in sistemul privat si de stat, interventii chirurgicale – diverse specialitati.
  • Monitorizarea sarcinii
  • Preventie
  • Monitorizarea bolilor cronice
  • Recuperare medicala